‘Feyenoord-transfer dankzij investeerders’

Foto: ‘Feyenoord-transfer dankzij investeerders’

Feyenoord hoopt nog altijd op de komst van een nieuwe middenvelder. Volgens het Algemeen Dagblad is de kans nog altijd aanwezig dat Riechedly Bazoer de overstap maakt naar De Kuip.

Clubwatcher Mikos Gouka schrijft dat de club eerder Joey Veerman is misgelopen. “Ook Vitesse-speler Riechedly Bazoer strikken, is voor Feyenoord geen abc’tje. In de Kuip geloven ze nog altijd wel in de kansen om de 25-jarige voormalig speler van PSV, Ajax, Vfl Wolfsburg, FC Porto en FC Utrecht te kunnen strikken. Het management sprak al met Frank Arnesen en de speler babbelde zelf met Arne Slot.”

Daar voegt het AD aan toe: “In Rotterdam is er het gevoel dat Bazoer de stap naar Feyenoord wel ziet zitten en dat er nog altijd kansen liggen voor de club. Alleen moet werkgever Vitesse dan ook nog meewerken. Zoals bekend heeft Feyenoord alleen in uitzonderlijke gevallen een transferpotje voor handen. Investeerders moeten dan heilig overtuigd zijn dat Feyenoord geweldige zaken kan doen op de transfermarkt.”

Groen licht van investeerders

“Micky van de Ven en Veerman behoorden tot die categorie en ook Bazoer krijgt dat stempel van mensen die voor Feyenoord geld kunnen vrijmaken om de speler te halen”, zo weet de krant. Feit is echter dat meteen na de winterstop Feyenoord en Vitesse tegenover elkaar staan in De Kuip, terwijl het onderlinge verschil maar één positie is op de ranglijst. De Arnhemmers maken daarom geen haast.

Het contract van Bazoer loopt na dit seizoen af. Eerder werd een transfersom van circa twee miljoen euro genoemd.

Odds bij bet365: winst Feyenoord 1.45, gelijkspel 4.50, winst Vitesse 6.50

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Komt deze transfer rond?

  • Ja
  • Nee
1538+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie