‘Droomtransfer voor Lisandro Martínez’

Foto: ‘Droomtransfer voor Lisandro Martínez’

Lisandro Martínez gaat een droomtransfer tegemoet. Volgens het Italiaanse Tuttomercatoweb keert FC Barcelona terug voor de Argentijnse verdediger van Ajax.

FC Barcelona is druk bezig om de problematiek van de laatste jaren achter zich te laten. Onder de bezielende leiding van president Joan Laporta en trainer Xavi Hernández lukte het om Ferrán Torres naar Camp Nou te halen, waar voor volgend seizoen Erling Braut Haaland van Borussia Dortmund in beeld is. Ondertussen heeft ook de achterhoede de aandacht op de burelen.

In eerder stadium toonde Barcelona al eens belangstelling voor Martínez. Dat werd uiteindelijk niet concreet, maar de Catalaanse topclub overweegt in de zomer van 2022 terug te keren voor de sterkhouder van Ajax. Zijn uitstekende prestaties in Amsterdam hebben hem hoog op het wensenlijstje geplaatst.

Xavi zou zeer gecharmeerd zijn van Martínez, die pas 23 jaar is. De vraag is echter of de La Liga-gigant daadwerkelijk een bod gaat uitbrengen. Dat heeft in eerste instantie vooral te maken met de financiële beperkingen van Barcelona. De mogelijke komst van Haaland zorgt al voor kopzorgen, dus laat staan als de Argentijnse Ajax-verdediger ook nog opgepikt moet worden.

Martínez is niet de eerste Ajax-speler die op het lijstje van Barcelona staat. Eerder werden Noussair Mazraou, Ryan Gravenberch en Antony ook al gelinkt aan de Catalanen.

Ajax CL-winnaar? Win vijftien keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Verlaat hij Ajax in de zomer?

  • Ja
  • Nee
1589+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie