La Gazzetta onthult groot Ihattaren-nieuws

Foto: La Gazzetta onthult groot Ihattaren-nieuws

Mohamed Ihattaren staat daadwerkelijk voor een terugkeer in de Eredivisie. Die conclusie trekt het Italiaanse La Gazzetta dello Sport deze week.

Eerder deze week linkte Voetbal International de middenvelder plots aan FC Utrecht. Het medium schreef: “Een mogelijke verhuur aan een Nederlandse club is dan plotseling niet meer uitgesloten. En dan valt bij de geboren Utrechter al snel de naam van de plaatselijke FC. Mensen binnen en rondom de club bezwoeren begin deze week dat er (nog) niks speelt. Dat kan snel gaan bij Ihattaren.”

Ihattaren zou namelijk het welbekende ‘buitenkansje’ zijn voor FC Utrecht. De Italiaanse sportkrant heeft vernomen dat dit inderdaad een serieuze optie betreft. “Het is niet alleen een mogelijkheid”, zo schrijft La Gazzetta dello Sport. “De komende weken zullen de opties zorgvuldig naast elkaar worden gelegd, in overleg met zijn nieuwe management. Maar het lijkt erop dat hij terugkeert naar de Eredivisie.”

Dramatische periode

Afgelopen zomer maakte Ihattaren de overstap van PSV naar Juventus. De Italiaanse topclub verhuurde de middenvelder meteen aan Sampdoria, maar daar speelde hij geen minuut. Gedurende de eerste seizoenshelft besloot hij zelfs om terug te keren naar Nederland en sindsdien liet de veelbesproken speler zijn gezicht niet meer zien in Genua. Ook nam hij afscheid van zaakwaarnemer Mino Raiola.

Wint Utrecht van Ajax? Win 5.75 keer je inleg bij bet365!

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
790+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie