‘Wijnaldum slaat met vuist op tafel’

Foto: ‘Wijnaldum slaat met vuist op tafel’

Georginio Wijnaldum ondertekende in de afgelopen zomer een contract bij Paris Saint-Germain, maar de middenvelder lijkt het niet zo naar zijn zin te hebben in het Parc des Princes. Hij komt slechts mondjesmaat aan speeltijd toe.

Volgens het medium Sky Sports vindt de belangrijke international van het Nederlands elftal het nu welletjes geweest: hij wil terug naar de competitie die hem zo veel bracht, de Premier League. Gini speelde in het seizoen 2015-2016 op St. James’ Park voor Newcastle United, om vervolgens naar het Anfield Road van Liverpool te vertrekken. Een half jaartje geleden keerde hij The Reds de rug toe: hij vertrok transfervrij.

Het gras is echter altijd groener aan de overkant, zo heeft Wijnaldum volgens het bovengenoemde medium aan den lijve gevonden. En nu wil hij dus weer in Engeland voetballen… Dat staat overigens haaks op de lezing van de (behoorlijk betrouwbaar geachte) journalist Fabrizio Romano.

Wel… of niet?

De Italiaan zei een paar dagen geleden nog: “Wijnaldum is gefocust op zijn situatie bij Paris Saint-Germain, dus ik denk niet dat hij op korte termijn zal vertrekken. Hij zal proberen om te vechten voor het veranderen van zijn rol door een basisplaats te veroveren onder Mauricio Pochettino.”

“Natuurlijk was hij gewend om een sleutelspeler te zijn bij Liverpool, dus het is voor hem niet makkelijk om op de bank te zitten en deel uit te maken van een rotatiesysteem”, ging Romano verder. “Hij wil afwachten hoe de komende zes maanden verlopen en is nu honderd procent gefocust op PSG. In de zomer is alles mogelijk als alles zo blijft, maar in januari zal er waarschijnlijk niets gebeuren met Wijnaldum.”

Verdubbel je inleg als Paris Saint-Germain van Real Madrid wint!

Moet Gini vertrekken?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
767+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie