‘Ajax-transfer(s) in stroomversnelling’

Foto: ‘Ajax-transfer(s) in stroomversnelling’

Het lijkt erop dat Ajax Tottenham Hotspur binnenkort een aanbieding gaat doen om Steven Bergwijn voor de rest van het huidige voetbalseizoen te huren, al dan niet met optie tot koop. De Amsterdammers hebben naar verluidt een tandje bijgeschakeld.

Journalist Ekrem Konur meldt via Twitter: “Erik ten Hag wil Bergwijn per se naar Amsterdam halen. Ajax gaat Spurs binnenkort een aanbieding doen om dit mogelijk te maken!”

Mike Verweij van De Telegraaf gaf gisteren al een update: “Vanuit het kamp-Bergwijn zal er geen actie ondernomen worden, omdat hij al twee keer eerder in de startblokken stond om naar Ajax te gaan. Toen hij nog speler was van PSV en afgelopen zomer, in het geval dat Ajax een akkoord zou bereiken met The Spurs. Om een derde teleurstelling te voorkomen, wachten ze nu totdat beide clubs een akkoord hebben. Dan is Bergwijn zeker bereid om naar Ajax te komen, dat ziet hij zeer zitten.”

Boodschap Conte

Oefenmeester Antonio Conte zei gisteren nog dat Bergwijn ‘hard nodig is in Londen’: “Dat is de officiële boodschap van Tottenham. Er wordt altijd geroepen dat een verkoop onbespreekbaar is, omdat een speler anders opeens tien miljoen euro minder waard is. In principe is het altijd onbespreekbaar, totdat er een goed bedrag geboden wordt. Zij willen zich ook op andere posities versterken en daarvoor moet er ook verkocht worden. In de omgeving van de Italiaanse technisch directeur (Fabio Paratici, red.) zijn geluiden te horen dat als er een goed bedrag wordt geboden voor Bergwijn, er over een transfer te praten valt.”

Dat Ajax zijn interesse nu concretiseert betekent dat David Neres dicht bij een vertrek is: “Shakhtar Donetsk ligt op pole-position. Dan zou er dertien tot vijftien miljoen euro binnenkomen. Daarna kan Ajax pas schakelen en dan zal Overmars actie ondernemen. Dus op dat vlak gebeurt er bij Ajax nu niks.”

Verdien 2.37 keer je inleg als Spurs van Chelsea wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Komt hij?

  • Ja
  • Nee
1409+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie