Mourinho haalt snoeihard uit naar AC Milan: “Zó blij”

Foto: Mourinho haalt snoeihard uit naar AC Milan: “Zó blij”

José Mourinho ging donderdagavond pijnlijk met 3-1 onderuit op bezoek bij AC Milan. Na afloop besloot de oefenmeester op de persconferentie keihard uit te halen naar de tegenstander.

De Portugees kon naar eigen zeggen drie jaar geleden een overstap maken naar Milaan. Het was voor Mourinho een lastige keuze, maar uiteindelijk besloot hij om de Italiaanse club af te wijzen. Achteraf gezien is hij blij dat hij de overstap niet maakte, zo stelde hij: “Ik kreeg drie jaar geleden de Milan-baan aangeboden. Daar heb ik drie dagen over nagedacht, maar ik ben zo blij dat ik die beslissing heb genomen.”

Mourinho doelt daarbij op het aanwezige publiek dat duidelijk niet gediend was van zijn komst in San Siro. De hoofdtrainer kon de gehele wedstrijd op gefluit vanaf de tribunes rekenen, maar volgens Mourinho zorgde het allerminst voor afleiding. “Ik ben een professional”, zo benadrukte hij, waarna hij zich weer op zijn eigen team focuste. “Ik geef alles voor AS Roma.”

Teleurstellende wedstrijd

Niet alleen nam Mourinho AC Milan onder de loep, ook nam hij met de pers de wedstrijd door. Waar AC Milan vroeg op een 2-0 voorsprong kwam te staan, maakte Tammy Abraham vlak voor rust de aansluitingstreffer. Vervolgens kregen Rick Karsdorp en Gianluca Mancini in de slotfase van het duel allebei te maken met een rode kaart, waardoor de kansen voor AS Roma verkeken waren.

De eindstand kwam op 3-1 te staan, waarbij Mourinho geen goed woord over had voor de arbitrage. Volgens de Portugese trainer liet de scheidsrechter een wanprestatie zien en had deze een belangrijke bijdrage aan de nederlaag van zijn ploeg. Daarnaast vond hij dat zijn eigen team eveneens niet goed speelde.

Wint AS Roma van Juventus? Pak 3.30 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Welke club past beter bij Mourinho?

  • AS Roma
  • AC Milan
57+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie