“Bazoer meteen bovenaan in de hiërarchie bij Feyenoord”

Foto: “Bazoer meteen bovenaan in de hiërarchie bij Feyenoord”

Valentijn Driessen denkt dat Feyenoord er goed aan doet om Riechedly Bazoer te binden. De chef voetbal van De Telegraaf is er echter niet zeker van dat de Rotterdammers deze transferperiode moeten investeren in de Vitesse-speler. Komende zomer loopt de Utrechter immers uit zijn contract.

Nadat eerder deze week naar buiten kwam dat PSV Bazoer op de korrel heeft, kwam niet veel later het nieuws dat ook Feyenoord hengelt naar zijn diensten. “Dat zou een uitstekende speler zijn voor Feyenoord”, is Driessen stellig in de podcast Kick-Off. “Die komt bovenaan in de hiërarchie bij Feyenoord qua kwaliteiten. Ik denk dat Feyenoord in de handen mag knijpen, mochten ze erin slagen om hem los te weken bij Vitesse. Vitesse vraagt zeker 1,5 tot 2 miljoen euro. Het is de vraag of ze dat gaan betalen voor een speler die over een half jaar uit zijn contract loopt.”

Dilemma

“Aan de andere kant, over een half jaar kunnen ze hem misschien niet meer halen, als de clubs voor hem in de rij staan”, stelt Driessen. Naast Feyenoord en PSV zouden ook de Portugese topclubs Sporting Portugal en Benfica in de markt zijn. “Het verbaasde mij wel dat Feyenoord vijf miljoen euro klaar had liggen om Joey Veerman te halen. Als je de financiële cijfers van Feyenoord ziet, zie je nergens dat er vijf miljoen euro ligt. Dat zijn dan de externe financiers die dat zouden moeten betalen. Dat heeft Slot dan wel voor elkaar gekregen, dat er mensen opstaan om financieel een bijdrage te leveren en de selectie van kwaliteit te voorzien.” 

PSV troefde Feyenoord deze week nog af in de strijd om Joey Veerman. Driessen was allesbehalve verrast. “PSV heeft een hele oorlogskas achter de hand, die kunnen veel meer bieden dan Feyenoord. Als Feyenoord zes miljoen had geboden, had PSV zeven miljoen kunnen bieden. Dat Feyenoord het aflegt tegen PSV is de huidige realiteit. Daar zullen ze mee moeten leven in Rotterdam zolang er geen kapitaalinjectie komt.”

Wint Bazoer mét Vitesse van Feyenoord volgende week? Liefst 6.5x je geld!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Moet Feyenoord er alles aan doen om Bazoer nu al te halen?

  • Ja, er vol voor gaan!
  • Nee, in de zomer maar eens kijken
427+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie