Antonio Conte haat Chelsea niet

Foto: Antonio Conte haat Chelsea niet

Drie jaar geleden vertrok oefenmeester Antonio Conte op ‘niet zo’n hele leuke manier’ bij Chelsea. Inmiddels heeft de Italiaan het voor het zeggen bij Tottenham Hotspur, dat het woensdagavond in de EFL Cup opneemt tegen The Blues.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

Conte keert terug op Stamford Bridge en kijkt daarnaar uit. Op een persconferentie geeft hij aan géén wraakgevoelens te koesteren jegens zijn voormalige werkgever, waar hij door conflicten met de clubleiding over transfers vertrok… “Het wordt de eerste keer sinds ik Chelsea verliet. Ik heb daar twee geweldige seizoenen doorgebracht en veel vriendschappen opgebouwd binnen de club.”

De Italiaan is van mening dat hij ‘aan niemand iets te bewijzen heeft’: “Ik moet Chelsea bedanken omdat ze mij de kans gaven in Engeland te werken. Het wordt een mooie en emotionele terugkeer op Stamford Bridge.”

Lukaku

Conte wil niet ingaan op de perikelen rond Romelu Lukaku, die hij vorig seizoen nog onder zijn hoede had in het Giuseppe Meazza bij Internazionale. De Belg haalde onlangs uit naar Chelsea-trainer Thomas Tuchel: “Fysiek gaat het goed, maar ik ben niet blij met mijn situatie bij Chelsea. Tuchel heeft gekozen om met een ander systeem te spelen – maar ik geef niet op, ik ben een professional. Ik kan nu niet opgeven.”

Volgens de Tottenham-coach zijn The Blues de grote favoriet: “Ik denk dat Chelsea op dit moment meer kans heeft om te winnen. Vorig jaar hebben ze de Champions League nog gepakt. Volgens mij hebben wij nog veel ruimte voor verbetering om een team te worden dat prijzen kan winnen.”

Verdien liefst 3.75 keer je inleg als de Spurs winnen!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Chelsea of Spurs?

  • Chelsea
  • Spurs
17+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie