‘Feyenoord zet alles op alles’

Foto: ‘Feyenoord zet alles op alles’

Feyenoord zou eigenlijk op trainingskamp gaan in het zuiden van Spanje, maar daar ging een streep doorheen door een flink aantal coronabesmettingen in de spelersgroep én de staf. Nu zetten de Rotterdammers alles op alles om volledig fit aan de tweede seizoenshelft te beginnen.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Feyenoord test de spelers deze week dagelijks op corona, waar dat eerder alleen bij spelers die klachten hadden werd gedaan. De selectiespelers hebben de boosterprik gekregen; er wordt deze week niet meer gezamenlijk gegeten; douchen en omkleden gebeurt thuis; de 1,5 meter afstand is buiten het trainingsveld weer heilig verklaard; en wie wil rusten tussen twee trainingen door, moet naar huis of een hotelkamer boeken.”

Op deze manier hopen de Rotterdammers op 15 januari volledig klaar te zijn voor Vitesse-thuis: “In De Kuip willen ze deze maand meteen laten zien dat de strijd met Ajax en PSV nog niet is opgegeven. Sterker nog, Ajax start uit tegen FC Utrecht en PSV. Als Feyenoord thuis wint van Vitesse en NEC, kan de grote rivaal al in januari zijn achterhaald. Al kreeg het team van Arne Slot al tweemaal eerder dit seizoen de kans en in beide gevallen liet het die mogelijkheid liggen.”

Transferupdates

Mark Diemers heeft zich inmiddels (op huurbasis) verbonden aan Hannover 96. Slot: “Als we de basisploeg tegen de reserves lieten trainen, was hij altijd de speler die de andere jongens meenam in zijn fanatisme. Dat zien de supporters natuurlijk niet. Mark Diemers heeft echt zijn waarde. En ik vind oprecht dat hij vorig seizoen het veel minder slecht gedaan heeft dan de perceptie van veel mensen is.”

SV Sandhausen laat Christian Conteh terugkeren naar Rotterdam-Zuid, maar daar gaat hij niet spelen. Technisch directeur Frank Arnesen geeft een update: “We verhuren hem weer aan een andere club. Dat kan, hij heeft voor ons dit seizoen niet gespeeld.”

Verdien 11 keer je inleg als Feyenoord kampioen wordt!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Goed dat Feyenoord het zekere voor het onzekere neemt?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
436+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie