VVV verrast na ophef: “We zijn daarover in gesprek”

Foto: VVV verrast na ophef: “We zijn daarover in gesprek”

VVV-Venlo is niet van plan om Jos Luhukay te ontslaan. Zijn dienstverband in diens geboortestad is vooralsnog geen doorslaand succes, maar de clubleiding is desalniettemin voornemens om met hem te verlengen.

Luhukay wist VVV vorig seizoen niet in de Eredivisie te houden en dit seizoen zit er vooralsnog niet meer in dan een twaalfde positie in de Keuken Kampioen Divisie. Richting de winterstop deed Dagblad de Limburger er een schepje bovenop. De VVV-selectie zou zeer kritisch zijn op de trainer en diens assistenten, waarbij er ‘groeiende heimwee naar Maurice Steijn’ zou zijn.

Algemeen directeur Marco Bogers laat aan Voetbal International weten: “We hebben intern wel intensieve gesprekken gevoerd. Dat heeft Jos zelf ook gedaan. Als volwassen kerels aan tafel hebben we zaken benoemd en uitgesproken. Het nieuws over die onvrede stond dan wel in De Limburger, voor ons blijft het gissen waar het nou precies vandaan kwam. Feit is in ieder geval dat alle neuzen weer dezelfde kant opstaan.”

Verlenging

Voorlopig blijft Luhukay ‘gewoon’ zitten. “Ga er maar vanuit dat hij ook volgend jaar onze trainer is. We zijn daarover in gesprek. Als club hebben we heel veel moeite gedaan om Jos naar VVV te halen. We zijn dankbaar dat hij de verantwoordelijkheid heeft opgepakt. En ons trouw is gebleven, terwijl er zeker vanuit Duitsland nog steeds aan hem wordt getrokken. Door clubs die het moeilijk hebben, door ambitieuze clubs. Maar Jos wil bij VVV wat neerzetten en we zijn samen bezig om die plannen verder te ontwikkelen.”

Wint VVV bij De Graafschap? Win zes keer je inleg bij bet365!

Een goede zet?

  • Ja
  • Nee
51+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie