Rangnick nu al onder vuur bij United: “Geen één”

Foto: Rangnick nu al onder vuur bij United: “Geen één”

Ralf Rangnick is vooralsnog niet het meesterbrein gebleken waar Manchester United naar snakt. Na het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer had hij de ommekeer moeten realiseren, maar na de 0-1 nederlaag tegen Wolverhampton Wanderers is de kritiek weer terug.

Jamie Redknapp is bij Sky Sports uitermate kritisch: “Toen hij bij United kwam, had iedereen het erover hoe anders zij zouden gaan spelen. United zou op een andere wijze druk gaan zetten, maar zoiets krijg je niet in twee dagen voor elkaar. Ik zie nu te veel spelers tegen zichzelf spelen, met weinig werklust. Ik heb geen één speler gezien die bereid is om door een muur heen te gaan.”

Redknapp wijt dit probleem zeker niet alleen aan de Duitse coach. Ook de spelersgroep krijgt de volle laag. “Sommige spelers wandelen na balverlies. Dat kan niet! Als een speler voor een grote club als United speelt, moet je keihard werken. Waarom denk je dat Manchester City het beste elftal is? Zij werken keihard voor elkaar.”

Paul Ince is het eens met zijn collega-analist. “De juiste mentaliteit begint al op maandagochtend, in de vroege morgen. Deze spelers kijken maar wat verbaasd om zich heen en kunnen de bal nergens kwijt. Rangnick speelt in een systeem waarbij Marcus Rashford, Jadon Sancho en Mason Greenwood niet tegelijk kunnen spelen.”

Wint United van Villa? Win 1.50 keer je inleg bij bet365!

Op Twitter haalde ook Nigel de Jong uit naar Rangnick:

Is hij wel de juiste man voor dit United?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
136+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie