‘Ajax-parel moet nu zijn kans pakken’

Foto: ‘Ajax-parel moet nu zijn kans pakken’

Ajax gaat ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft een trainingskamp beleggen in Portugal. Voor verschillende spelers is dat een ideaal moment om zich te bewijzen, zoals voor Naci Ünüvar.

Voetbal International schrijft: “‘Geef vijf talenten de kans en er zal er eentje verrassen.’ De stelregel van Marc Overmars gaat vaak op bij Ajax. Vooral in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft krijgen de talenten de kans om zichzelf een paar dagen na elkaar te tonen aan Ten Hag. Voorbeelden te over van spelers die tijdens een trainingskamp zichzelf lanceerden richting speelminuten in de hoofdmacht. Maar garantie is er zeker niet.”

Ünüvar zat al vaker bij de Ajax-selectie, maar een vervolg leverde dat niet op. “Nog niet”, zo weet VI. “Deze week is Ünüvar terug bij de selectie. De behendige aanvaller toonde in de voorbije maanden een positieve groei in zijn ontwikkeling. Bij Jong Ajax liet hij steeds meer zijn kwaliteiten zien en slaagde er beter in om de wedstrijd van de beloften naar zijn hand te zetten. De waardering voor zijn groei krijgt hij deze week in Portugal, waar hij zichzelf tijdens trainingen mag tonen aan Ten Hag.”

Ajax reist af naar de Portugese Algarve. Naast de genoemde Ajax-talenten zijn ook Brian Brobbey en Mohammed Kudus zitten bij de selectie. Eerstgenoemde keerde terug na een weinig succesvolle overstap naar RB Leipzig, waar de Ghanees met blessureleed kampte in 2021.

Eindigt Utrecht-Ajax gelijk? De odd bij bet365 is 5.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Gaat 2022 zijn jaar worden?

  • Ja
  • Nee
201+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie