PSV meldt zich officieel bij Heerenveen, Feyenoord doet tweede bod

Foto: PSV meldt zich officieel bij Heerenveen, Feyenoord doet tweede bod

De strijd om Joey Veerman tussen Feyenoord en PSV is helemaal losgebarsten. sc Heerenveen houdt echter de poot stijf en laat de middenvelder niet zo maar vertrekken uit het Abe Lenstra Stadion.

Eerder vanmiddag werd bekend dat de Eindhovenaren de 23-jarige Purmerender ook op de korrel hebben. De interesse van Feyenoord speelt al langer en is nog wat concreter. “Ja, dat klopt. PSV heeft zich aangemeld”, bevestigt technisch manager van Heerenveen Ferry de Haan tegenover Omrop Fryslân. “Er is interesse, maar het is niet zo dat we daar nu naartoe werken.”

Tweede bod Feyenoord

Een eerst bod van Feyenoord werd afgewezen door de Friezen. Niet lang geleden deed de stadionclub weer een bieding op de creatieveling. “Dat ligt op tafel. We hebben bij Feyenoord aangegeven dat we moeten kijken of we het kunnen bespreken”, aldus De Haan. De Leeuwarder Courant is vrij stellig en meent dat Heerenveen ook het tweede bod op Veerman gaat afwijzen.

Afgelopen zomer vroeg Heerenveen ook al de hoofdprijs voor Veerman, waardoor geïnteresseerde clubs uiteindelijk toch afhaakten. Toen hoopten onder meer AZ, Rangers FC, Wolverhampton Wanderers en Hellas Verona de oud-speler van FC Volendam te strikken. Volgens De Haan zijn momenteel enkel Feyenoord en PSV in de markt.

Meteen een zege voor Heerenveen in het nieuwe jaar? 3.6x je inleg tegen Twente!

Gaat er een club voldoen aan de eisen van Heerenveen?

  • Ja, Veerman vertrekt sowieso
  • Nee, gaat weer niet gebeuren
322+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie