‘Transfer David Neres voor fooi’

Foto: ‘Transfer David Neres voor fooi’

Het ziet ernaar uit dat David Neres zijn laatste wedstrijd voor Ajax al gespeeld heeft. De Amsterdammers willen de Braziliaanse vleugelspits verkopen en vragen een gering transferbedrag voor zijn diensten: volgens De Telegraaf ‘slechts’ vijftien miljoen euro.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

Het dagblad bericht op maandagochtend: “De boodschap dat Ajax David Neres (24) deze wintertransferperiode wil verkopen, is doorgedrongen in Europa. Inmiddels is er volop belangstelling voor de Braziliaan, die voor circa vijftien miljoen euro mag vertrekken. Een van de clubs die Neres willen inlijven is Shakhtar Donetsk, maar de Oekraïners hebben concurrentie.”

“Pas als Neres is verkocht, kan Marc Overmars – na Brian Brobbey – vol voor zijn tweede wintertarget gaan: Steven Bergwijn”, weet de krant, die opeens een ander onderwerp aansnijdt: “De blessure die Lisandro Martínez 19 december in De Klassieker opliep, was ernstiger dan verwacht. Tijdens zijn verblijf in Argentinië werd de verdediger doorbehandeld. Zijn meespelen in de uitduels met FC Utrecht (16 januari) en PSV (23 januari) lijkt een race tegen de klok te worden.”

Veertig miljoen? Zestig?

Dat de vraagprijs van Ajax zo laag ligt is aan de ene kant niet zo opvallend: Neres presteert al een tijdje ondermaats in de Johan Cruijff ArenA. Aan de andere kant: in de winter van 2019 konden de Amsterdammers de Braziliaan voor meer dan veertig miljoen euro verkopen aan de Chinese Super League-club Guangzhou Evergrande (anno 2022: Guangzhou FC). In de zomer daarop kwam Manchester United aanzetten met een bod van liefst zestig miljoen euro; maar Overmars zei twee keer ‘nee’…

Verdien 2.10 keer je inleg als Ajax met meer dan één doelpunt verschil van FC Utrecht wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

15 miljoen genoeg?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1813+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie