‘Julian Álvarez stelt Ajax teleur’

Foto: ‘Julian Álvarez stelt Ajax teleur’

Julian Álvarez werd in het verleden een paar keer aan Ajax gelinkt, maar de toekomst van de Argentijnse spits lijkt niet in de Johan Cruijff ArenA te liggen. Volgens diverse media is de speler van River Plate dicht bij een overstap naar Manchester United.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

Álvarez is een relatief goedkope klant voor The Red Devils, omdat hij een transferclausule ter waarde van 25 miljoen euro in zijn contract in Buenos Aires heeft staan. Vermoedelijk neemt River Plate al met twintig miljoen euro genoegen…

De spits werd eveneens in verband gebracht met Atlético Madrid, AC Milan, Juventus, Bayern München én Ajax, maar volgens TyC Sports heeft United verreweg de beste papieren. Fernando Hidalgo, de zaakwaarnemer van Álvarez, wordt deze week nog in Engeland verwacht om te bekijken of de overgang geformaliseerd kan worden. The Red Devils zijn op zoek naar een offensieve versterking met het oog op het naderende vertrek van Anthony Martial (die in de belangstelling van Sevilla staat) en Edinson Cavani (aflopend contract).

Tagliafico

Nicolás Tagliafico vertelde onlangs nog dat hij directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax op de kwaliteiten van zijn landgenoot gewezen had: “Ik heb het Overmars voor de Copa América verteld. Het schijnt alleen dat River Plate heel veel geld vraagt. Ik denk dat Juli een intelligente jongen is, die open staat om te leren en te luisteren. Ik twijfel er niet aan dat als hij arriveert, hij vanaf het begin een goed seizoen kan draaien. Dat komt door zijn persoonlijkheid en drang om altijd te willen leren. Hij is een voorbeeld van een jonge speler die het goed aanpakt. Er zijn er helaas heel veel die afhaken.” 

Verdien 1.53 keer je inleg als United van Wolverhampton Wanderers wint!

Jammer?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet echt
425+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie