Derksen laat zich van prachtige kant zien: “Graag bedanken”

Foto: Derksen laat zich van prachtige kant zien: “Graag bedanken”

Johan Derksen staat in het televisieprogramma Veronica Inside bekend als een man met een uitgesproken mening. Niet alle mensen weten echter dat de analyticus eveneens een gouden hart heeft, zo schrijft Brenda Stoter.

De columnist van de Provinciale Zeeuwse Courant besloot deze week aandacht te besteden aan Derksen die haar vader een jaar geleden een glimlach op zijn gezicht bezorgde toen hij uit zijn coma ontwaakte. Haar vader liep voorafgaand aan de IC-opname het coronavirus op en kreeg het dermate benauwd dat de artsen hem besloten om in coma te brengen.

Met de kennis dat haar vader groot fan was van Derksen besloot Stoter om contact op te nemen met dochter Marieke Derksen. Ze vroeg in een persoonlijk Twitter-bericht of de analist wellicht een filmpje wilde opnemen voor haar vader voor wanneer deze uit zijn coma kwam. Daar draaide Derksen zijn hand niet voor om. “Hij zou Derksen graag bedanken voor de moeite”, zo schrijft Stoter.

Ze benadrukt dat haar vader veel steun heeft gehad aan de boodschap van Derksen. “Daar lag mijn vader, met een slang in zijn keel, en niet in staat om te bewegen. Glimlachen lukte net. De eerste lach was voor Johan Derksen, die hem vanuit de kleedkamer van de studio begroette. Een beetje onwennig, wrijvend in zijn handen, terwijl de beste man toch continu op tv is.”

Nieuw tv-programma

Het programma heeft inmiddels de laatste uitzending achter de rug, maar in januari gaat Derksen samen met Wilfred Genee en René van der Gijp verder met een dagelijkse talkshow. Het drietal gaat dan onder de naam VI Vandaag met wisselende tafelgasten over meer dan voetbal praten. Het zorgt ervoor dat Derksen zijn pensioen voorlopig uitstelt.

Wint Nederland in 2022 de wereldtitel? Pak 17 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Hoort Derksen nog altijd op televisie?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
545+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie