Boskamp: ‘Als hij normaal zou doen, had Ajax..’

Foto: Boskamp: ‘Als hij normaal zou doen, had Ajax..’

Johan Boskamp heeft zich in de Belgische media uitgelaten over het wangedrag van zijn landgenoot Noa Lang, speler van Club Brugge. Na afloop van de verloren derby tegen Cercle afgelopen weekend kreeg hij een tweede gele kaart omdat hij in de catacomben een embleem van Cercle van de muur af sloeg.

In Extra Time zegt Boskamp: “Lang speelde bij Feyenoord en kwam daar bij wijze van spreken met een Ajax-shirt aan.. Bij Ajax heeft hij dat gedrag voortgezet. Als Lang normaal zou doen, zouden ze bij Ajax zeggen dat hij goed kan voetballen. En hij kan ook echt goed voetballen. Maar af en toe zit er een boutje los.”

‘Onnodig en vervelend’

“Lang moet dat gewoon allemaal achterwege laten, omdat het ten koste van zijn voetbal gaat. Het is bovendien onnodig en vervelend gedrag”, vult Franky van der Elst, oud-speler van onder meer Club Brugge, aan. Zijn oefenmeester Philippe Clement zei al: “Ik ben er uiteraard niet blij mee, al weet ik niet wat er na de match gebeurd is. Zijn uitsluiting is een nadeel voor de hele groep, want nu moet hij weer een wedstrijd missen.”

Inmiddels gaan er steeds meer stemmen op dat Louis van Gaal hem niet meer op zou moeten roepen voor Oranje zolang Lang zich blijft misdragen. In België vermoeden de media dat hij kan fluiten naar de Gouden Schoen.

Verdien 13 keer je inleg als België het WK wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Lang heeft genoeg potentie voor Ajax 1

  • Eens
  • Oneens
507+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie