Waarom Ronaldo níét naar Barcelona gaat

Foto: Waarom Ronaldo níét naar Barcelona gaat

Is Cristiano Ronaldo van plan om zijn werkgever Manchester United in te ruilen voor FC Barcelona? Dat kun je vandaag op verschillende websites lezen, maar het antwoord op die vraag is ‘nee’. We hebben hier van doen met een grapje.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

Het Catalaanse dagblad El Mundo Deportivo schrijft op dinsdagochtend dat de Portugese superster zichzelf aangeboden heeft bij Barça. CR7 zou schoon genoeg hebben van de gang van zaken op Old Trafford (de prestaties van The Red Devils zijn ook daadwerkelijk niet best) en daarom zou hij contact opgenomen hebben met Gerard Piqué om een transfer naar het Camp Nou-stadion bespreekbaar te maken.

Dat klinkt als een krankzinnig gerucht, zeker met betrekking tot de rijke geschiedenis van Ronaldo in het Estadio Santiago Bernabéu bij Real Madrid. Zijn ze soms gek geworden bij El Mundo Deportivo? Nee, op deze dinsdag 28 december is het el Día de los Santos Inocentes, het feest van de Onnozele Kinderen of Onschuldige Kinderen.

1 april, maar dan Spaans

Wikipedia schrijft over deze feestdag: “In Spanje en Latijns-Amerika is het gebruikelijk om op deze datum allerlei soorten grappen te maken. De media maken grappen of geven een verkeerde voorstelling van hun inhoud op zo’n manier dat de informatie echt lijkt. Het gaat over een vrijheid die media-agenten zichzelf gunnen om hun gevoel voor humor los te laten, een kans die ze maar één keer per jaar hebben.”

El Mundo Deportivo maakt dus een grapje: Ronaldo is niet op weg naar het Camp Nou-stadion en hij heeft ook geen contact opgenomen met Lionel Messi om de villa van de Argentijn in Barcelona te huren.

Verdien 9 keer je inleg als Ronaldo Premier League-topscorer wordt!

Goede grap?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
176+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie