‘Steven Berghuis-nachtmerrie’

Foto: ‘Steven Berghuis-nachtmerrie’

Je kunt er niet omheen: Steven Berghuis presteert gewoon goed in de Johan Cruijff ArenA bij Ajax. Willem van Hanegem denkt desondanks dat de aanvaller zijn plekje in de basis bij de Amsterdammers weleens kwijt kan raken…

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

De oud-voetballer vindt dat Feyenoord beter is geworden sinds het vertrek van zijn sterspeler, zo vertelt hij bij ESPN. “Als hij nu nog bij Feyenoord had gespeeld, dan had ik weleens willen zien wat er dan met hem moest gebeuren”, zegt De Kromme. “Dan moesten alle ballen weer naar hem en mocht hij weer alles doen. Af en toe schakelt hij om, maar heel vaak ook niet.”

Davy Klaassen raakte geblesseerd en daarom veroverde Berghuis een basisplek in de ArenA: “Dat is mazzel. Anders had hij er waarschijnlijk nog niet in gestaan. Ik heb ook gezegd: Je moet maar kijken of hij daar mee kan. Je kunt niet zeggen dat het niets is, dat is flauwekul. Het is gewoon een goede speler, maar hij voetbalt vooral voor zichzelf.”

Had Berghuis nog in De Kuip gespeeld, dan was er mogelijk frictie ontstaan: “Als die spelers een bal hadden, dan wilden ze hem zo snel mogelijk naar Berghuis spelen. En als hij riep, kreeg hij hem ook. Ze gaven hem altijd aan hem, terwijl er veel andere mogelijkheden waren.”

Van Hanegem concludeert: “Voor Feyenoord is het een winsituatie. Bij Ajax moet ik zien of hij een vaste plaats krijgt. Dat heeft Slot hem ook wijs proberen te maken. Als je niet speelt, kost het je een plek naar Qatar.”

Verdien 17 keer je inleg als Berghuis Eredivisie-topscorer wordt!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Gaat Berghuis zijn plekje kwijtraken?

  • Ja
  • Nee
1729+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie