‘Enorme transferdreun voor Ajax-ster Antony’

Foto: ‘Enorme transferdreun voor Ajax-ster Antony’

Er dreigt slecht nieuws voor Ajax-aanvaller Antony. De Braziliaan werd de afgelopen maanden nadrukkelijk gelinkt aan Bayern München, maar de Duitse grootmacht lijkt voor een landgenoot te kiezen.

Het Braziliaanse TNT Sports schrijft dat Bayern München en Leeds United een akkoord naderen omtrent Raphinha. De Zuid-Amerikaan moet voor zo’n vijftig miljoen euro de overstap maken naar Der Rekordmeister. Een deel daarvan moet worden afgestaan aan zijn oude clubs, maar voor de Premier League-club blijft genoeg over om ‘ja’ te zeggen tegen het aanbod uit Zuid-Duitsland.

Bayern München ziet in Raphinha de opvolger van Kingsley Coman. De Fransman staat nog anderhalf jaar op de loonlijst in München, maar het is beide partijen niet gelukt om het eens te worden over een contractverlenging. Om een transfervrij vertrek te vermijden is besloten om hem in 2022 te verkopen en Rapinha aan te trekken als diens opvolger.

Na Lucas Hernández en Leroy Sané lijkt Raphinha de duurste Bayern-aankoop ooit te worden.

Lange tijd leek Antony daarvoor de aangewezen man, maar de Braziliaanse Ajax-aanvaller lijkt een overstap naar de Allianz Arena mis te lopen. Antony lijkt voor een zomertransfer dus te moeten hopen op andere Europese topclubs.

Eindigt Utrecht-Ajax onbeslist? Win vijf keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Begrijp je Bayern om Antony te negeren?

  • Ja
  • Nee
2536+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie