‘Dest heeft duidelijke boodschap voor Ajax’

Foto: ‘Dest heeft duidelijke boodschap voor Ajax’

Het is uitgesloten dat Sergiño Dest op korte termijn terugkeert bij Ajax. De rechtsback van FC Barcelona is gelinkt aan een rentree in Amsterdam, maar volgens El Mundo Deportivo is er geen sprake van een wintertransfer.

Dest is bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Barcelona. Volgens verschillende media mag de Amerikaans international uitkijken naar een andere club. Bayern München en Chelsea worden genoemd, maar ook een terugkeer naar Ajax werd geopperd. De Catalanen zouden hem graag willen ruilen met Noussair Mazraoui, die een aflopend contract heeft in Amsterdam.

Het genoemde medium weet evenwel dat kamp-Dest een hereniging met Ajax heeft afgewezen. De rechtsback heeft een belangrijk deel van zijn status te danken aan de Amsterdammers, maar hij koos bewust voor een grotere club en ziet een snelle terugkeer dus niet zitten. Mocht Dest al een transfer maken, dan maken alleen clubs als Bayern en Chelsea nog kans.

Op dit moment wil Dest überhaupt niets weten van een transfer. De rechtsback concentreert zich volledig op het volledig fit worden na fysieke klachten en het veroveren van een vaste basisplaats in Camp Nou. Trainer Xavi Hernández zou vooralsnog ook louter het vertrouwen in hem hebben uitgesproken.

Ajax landskampioen? Win 1.50 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Terecht?

  • Ja, hij heeft gelijk
  • Nee, hij overschat zichzelf
688+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie