Schmidt kraakhelder over titelkansen én eigen contract

Foto: Schmidt kraakhelder over titelkansen én eigen contract

PSV sluit morgenavond om 18:45 uur tegen Go Ahead Eagles de eerste seizoenshelft af. Bij winst doen de Eindhovenaren dat als koploper van de Eredivisie, en dus gelooft coach Roger Schmidt volop in de titelkansen van zijn club.

Enkele maanden geleden gaf Schmidt zijn PSV ‘twintig procent kans, Ajax tachtig’. Is dat nog steeds zo, nu de Brabanders een punt boven de Amsterdammers staan? “We staan er nu iets beter voor. Eén punt. Niet veel, maar het is een punt. We hebben bewezen dat we een hoog niveau kunnen halen, ook als het lastig wordt. Van de zeventien wedstrijden wonnen we er maar vier niet. De rest wel, en ook verdiend”, stelt Schmidt in gesprek met de NOS.

Aflopend contract

Verder kwam ook het na dit seizoen aflopende contract van de Duitser, die zelf werd gelinkt aan onder meer Hertha BSC en RB Leipzig, ter sprake. “Aan welke voorwaarden PSV moet voldoen? Het gaat niet om voorwaarden. Ik heb al vaak gezegd dat ik het naar m’n zin heb bij PSV.”

“Ik ben heel blij met m’n ploeg”, gaat Schmidt verder. “Ik vind dat we een goede ploeg hebben met een goede stijl. Nu moeten we kijken hoe we dat verder kunnen ontwikkelen. Ik heb voor twee jaar getekend en hebben samen een nieuwe ploeg opgebouwd. Nu moeten we bespreken hoe het verder gaat.”

Scoor 8x je inleg met een gelijkspel bij PSV en Go Ahead morgen!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet PSV meet Schmidt verlengen?

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen
270+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie