Programma Eredivisie bekend: ‘Super Sunday’ in speelronde 32

Foto: Programma Eredivisie bekend: ‘Super Sunday’ in speelronde 32

De KNVB heeft zojuist het schema voor de speelrondes 22 tot en met 32 in de Eredivisie bekendgemaakt. Dat gebeurt nu omdat inmiddels bekend is welke clubs Europees overwinteren (Ajax, PSV, Feyenoord, AZ en Vitesse allemaal), en wie er door zijn gegaan in de TOTO KNVB Beker.

“De lokale autoriteiten hebben nog tot donderdag 23 december om eventuele onoverkomelijke problemen aan te geven. De speelrondes 19 tot en met 21 waren al eerder vastgesteld. Speelrondes 33 en 34 worden zoals gebruikelijk op hetzelfde tijdstip gespeeld. Vanwege het bekerprogramma is in speelronde 20 één wijziging doorgevoerd: RKC Waalwijk – Fortuna Sittard gaat van vrijdag 21 januari naar zondag 23 januari (20.00 uur)”, meldt de KNVB.

“Na de winterstop worden zeven wedstrijden gespeeld op zondagavond 20.00 uur”, vervolgt de bond. “Elke club speelt gedurende het seizoen zoveel mogelijk niet meer dan één thuiswedstrijd op dit tijdstip. De uitwedstrijden worden eveneens verspreid onder de clubs. De wedstrijden op dit tijdstip die door de Europees spelende clubs worden aangevraagd, worden afgetrokken van dit aantal. Het kan dus zijn dat uiteindelijk niet elke club een keer op zondagavond speelt.”

Super Sunday

Uit het schema maakt Veronica Inside verder op: “Op zondag 27 februari keert Arne Slot met Feyenoord voor even terug in Alkmaar, wanneer het AZ treft. De Klassieker Ajax – Feyenoord wordt gespeeld op zondag 20 maart. Zondag 8 mei is een datum om alvast in de agenda te omcirkelen. Eerst staat Feyenoord – PSV op het programma (14.30 uur), gevolgd door AZ – Ajax (16.45 uur). De Eredivisie start na de winterstop op vrijdag 14 januari met PEC Zwolle – Willem II, die om 20.00 uur aftrappen in het MAC³PARK Stadion.” Het complete schema vind je hier.

De beste odds op Eredivisiewedstrijden vind je bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Wie gaat er kampioen worden?

  • Ajax
  • Feyenoord
  • PSV
  • Een andere club
323+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie