De Ligt-geruchten houden Juventus in hun greep

Foto: De Ligt-geruchten houden Juventus in hun greep

Juventus is niet blij met het spelletje dat Matthijs de Ligt en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola spelen. De roemruchte spelersmakelaar liep onlangs openlijk vooruit op een nieuwe transfer van zijn cliënt, maar coach Massimiliano Allegri heeft daar geen boodschap aan.

De Oude Dame won gisteren met 2-0 van Cagliari en de Nederlander was niet op een foutje te betrappen. Na het laatste fluitsignaal meldde Allegri zich voor de camera van DAZN, en de Italiaan werd meteen naar het rumoer gevraagd. Niet alleen met betrekking tot de oud-Ajacied, maar ook tot Paulo Dybala: “Ik ga daar niet op reageren. De Ligt speelde vandaag weer een hele goede wedstrijd, we merken Leo (Leonardo Bonucci, red.) hem de waarden van Juventus heeft geleerd. En Paulo is een geweldige speler, laten we hopen dat hij snel weer fit is. Het belangrijkste is dat iedereen in januari en februari in goede vorm is.”

‘De Ligt moet zijn werk doen’

Voorafgaand aan het competitieduel haalde Juventus-directeur Maurizio Arrivabene uit naar De Ligt en Dybala: “Tegenwoordig zijn spelers loyaler naar hun agenten, dan naar de club waar ze voor spelen. De Ligt is een geweldige verdediger. Maar hij moet zijn werk doen. Dan doen wij het onze.”

“Het is erg makkelijk om te spreken alsof je echt geeft om de clubkleuren”, aldus de beleidsbepaler. “Je moet het eerst op het veld bewijzen. En wij willen dat ze dat gaan doen. De prestaties van De Ligt zijn voor iedereen te zien.” De Oranje-international krijgt sowieso geen voorkeursbehandeling in het Allianz Stadium: “Als het moment daar is, gaan we met hem praten. Net zoals bij andere spelers. We maken geen uitzonderingen.”

Naar verluidt heeft De Ligt een transferclausule ter waarde van liefst 150 miljoen euro in zijn contract staan. Of er echter ook een grootmacht is die deze megasom voor hem wil betalen…

Verdien 5.50 keer je inleg als Juventus de Coppa Italia wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Is dit een spelletje?

  • Honderd procent
  • Nee
29+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie