Feyenoord krijgt enorme klap voor Heerenveen-uit

Foto: Feyenoord krijgt enorme klap voor Heerenveen-uit

Feyenoord-trainer Arne Slot kan tijdens het laatste duel dit kalenderjaar niet beschikken over Gernot Trauner en Luis Sinisterra. De beide sterkhouders ontbreken tegen sc Heerenveen woensdag, terwijl het nog maar de vraag is of ze in het nieuwe jaar al snel kunnen aansluiten. 

“Die twee spelen niet”, begon Slot dinsdag duidelijk aan zijn persbabbel. Clubwatcher van RTV Rijnmond Sinclair Bischop voegde later nog toe dat het duo misschien nog niet hersteld is na de winterstop. Sinisterra liet dinsdag een scan maken. Hieruit bleek dat het niet ging om een ernstige kwetsuur, maar wel een die ‘twee’ of ‘vier tot zes’ weken zou kunnen duren. “En dat maakt nogal een verschil.” 

Speelstijl 

Volgens de oefenmeester heeft het weinig te maken met de intensieve speelstijl, die de ploeg probeert te realiseren op het veld. “Het is heel normaal dat je wel eens één of twee blessures hebt. Helemaal als je over zo’n lange periode kijkt. In dit geval hebben we – tussen aanhalingstekens – ‘het geluk’ dat het er twee zijn waar we ook nog uitstekende vervangers voor hebben.” Hiermee lijkt Slot te doelen op Lutsharel Geertruida en Reiss Nelson. Bryan Linssen naar links halen en Cyriel Dessers in de spits is een andere optie. 

Sinisterra liep zijn blessure op in de Klassieker afgelopen zondag en moest voortijdig vervangen worden. Trauner ontbrak dat duel en raakte geblesseerd tijdens het bekertreffen met FC Twente. Het duel op bezoek bij Heerenveen vangt 18.45 uur aan.

Scoren beide teams morgen? €175 bij een inleg van €100!

Is dit de nekslag voor Feyenoord?

  • Ja, zonder hen worden ze een stuk zwakker
  • Nee, vangen ze wel op
369+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie