Barcelona krijgt duidelijkheid: Piqué-geruchten ontrafeld

Foto: Barcelona krijgt duidelijkheid: Piqué-geruchten ontrafeld

Barcelona zou volgens diverse Spaanse media aan het einde van het seizoen afscheid nemen van Gerard Piqué. Het Spaanse SPORT meldt echter dat hiervan niets waar is.

De centrale verdediger is niet bepaald bezig met het sterkste seizoen uit zijn loopbaan. Barcelona kreeg al veel doelpunten tegen en de defensieve kracht was dit seizoen meermaals te betrappen op een grote fout. Bovendien zou Piqué achter de schermen druk zijn in het bedrijfsleven, waardoor hij leek voor te sorteren op het beëindigen van zijn loopbaan.

Het Spaanse medium stelt echter zeker te weten dat Piqué ook aankomend seizoen actief is bij Barcelona. Het sprak diverse mensen uit de omgeving van de verdediger en die gaven nadrukkelijk aan dat Piqué het nog altijd goed naar zijn zin heeft bij de club. Er zouden voor hem dan ook geen redenen zijn om op 34-jarige leeftijd al een punt achter zijn loopbaan te zetten.

Samenwerking Xavi

Naar verluidt heeft Piqué een uitstekende band met Xavi die sinds afgelopen maand aan het roer staat van Barcelona. De oefenmeester zou nog altijd veel vertrouwen hebben in zijn voormalig teamgenoot en liet hem weten graag een beroep op hem te blijven doen. Piqué beschikt nog over een contract tot medio 2024.

Verslaat Barcelona dit weekend Elche? Pak 1.33 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Is Piqué nog altijd goed genoeg voor Barcelona?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
146+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie