“Ik ben supporter van Feyenoord en heb helemaal niks met Ajax”

Foto: “Ik ben supporter van Feyenoord en heb helemaal niks met Ajax”

Joey Jongman nam het woensdagavond op tegen Ajax. De middenvelder van Barendrecht is in het dagelijks leven echter voor Feyenoord, waardoor andere gevoelens bij hem naar boven kwamen.

Barendrecht leek voorafgaand aan het duel vrijwel kansloos, maar kreeg gedurende de wedstrijd alsnog mogelijkheden om te scoren. De amateurclub was echter niet gelukkig in de afronding. Zo schoof Jongman de bal net aan de verkeerde kant van de paal, waardoor André Onana opgelucht kon ademhalen.

Na afloop kreeg hij de vraag of hij nog een shirtje van Ajax wilde, maar daarin was Jongman duidelijk. “Ik ben supporter van Feyenoord en heb helemaal niks met Ajax”, stelde hij in gesprek met ESPN. “Daar kan ik kort en krachtig over zijn. Het is ook niet zo dat ik een hekel aan Ajax heb, maar het is niet mijn favoriete club. Ik heb al een aardige tijd een seizoenkaart bij Feyenoord.”

De Klassieker

Aankomend weekend staat de Klassieker in de Kuip op het programma. De Rotterdammers moeten het dan echter stellen zonder publiek, aangezien het tot half januari verboden is om supporters in het stadion toe te laten. Ajax en Feyenoord beginnen de wedstrijd met een gelijk aantal punten, terwijl PSV vooralsnog een punt meer behaalde.

Verliest Ajax punten tegen Feyenoord? Pak tot wel 4.20 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Gaat Feyenoord van Ajax winnen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik denk het niet
232+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie