‘Groot raadsel zorgt voor kopzorgen bij PSV’

Foto: ‘Groot raadsel zorgt voor kopzorgen bij PSV’

PSV begon nog erg voortvarend aan dit seizoen, maar de laatste maanden vergaat het de Eindhovenaren toch een stuk minder florissant. Tot overmaat van ramp werd afgelopen donderdag overwintering in de Europa League misgelopen door een 3-0 nederlaag bij Real Sociedad, én viel Noni Madueke tien minuten nadat hij inviel al weer uit met een nieuwe blessure.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dan ook dat ‘de tegenvallers zich opstapelen voor PSV’ momenteel. “Dit seizoen leek het jaar van dé doorbraak van de 19-jarige Brit te worden, maar zijn lichaam werkt voorlopig niet mee. PSV staat voor een raadsel, omdat alles is geprobeerd om Madueke verantwoord en op topniveau te laten terugkomen.”

De linkspoot liep nu al weer zijn vierde spierblessure in dit nog prille seizoen op. Het ED stelt dat het ‘nu al een paar maanden kommer en kwel is’ met hem. “Revalideren in plaats van voetballen en daar baalt PSV van: Madueke heeft dit kalenderjaar al meer dan twintig wedstrijden gemist door spierblessures.”

De problemen van Madueke zetten PSV en Schmidt voor ‘een groot raadsel’, besluit de krant. “Madueke mist zondag in ieder geval het duel met NEC en ligt er waarschijnlijk nog een stuk langer uit. PSV verwacht na het weekend een indicatie te kunnen geven over zijn hersteltermijn en wacht eerst de oordelen van betrokken medici af.”

Gaat PSV ook onderuit tegen NEC Nijmegen? De odd is liefst 7.50!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Vrees jij dat dit probleem hem zijn hele carriere zal blijven achtervolgen?

  • Ja, dat vrees ik wel..
  • Nee, dat denk ik niet
499+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie