Guardiola over ‘supertransfer’: “Vraag me daar niet naar”

Foto: Guardiola over ‘supertransfer’: “Vraag me daar niet naar”

Zaakwaarnemer Mino Raiola noemde onlangs de vier topclubs waar zijn cliënt Erling Haaland naartoe kan: Manchester City, Bayern München, Real Madrid en Barcelona. Josep Guardiola, oefenmeester van The Citizens, wilde gisteren niet reageren.

Op zijn persconferentie in aanloop naar het duel met Wolverhampton Wanderers begon een aanwezige journalist met zijn vraagstelling: “Erling Haalands agent heeft gezegd…” Guardiola kapte hem meteen af: “Next question, next question. Vraag me daar niet naar, ik weet er niets van.”

De Catalaan wilde natuurlijk wel vragen over The Wolves beantwoorden: “Het is een team dat weinig doelpunten incasseert en niet heel vaak scoort. Ze zijn stabiel. Het is vergelijkbaar met de afgelopen jaren, we hebben lastige wedstrijden tegen hen gespeeld. Dat zal nu niet anders worden.”

Phil Foden

De succescoach ging ook in op de toestand van Phil Foden, die al geruime tijd met een enkelblessure sukkelt… “Als je twee maanden vakantie hebt, kun je daar ongelofelijk snel van herstellen. Maar wij spelen nu iedere drie dagen een wedstrijd, dus dan moet je ermee zien te leven. Hij wordt beter en beter, ik denk niet dat hij een break nodig heeft. Per wedstrijd zal hij bepalen hoe hij zich voelt. Mijn woorden zullen niets veranderen. Je hebt tussen kerst en nieuwjaarsdag maar twee dagen rust, er is voor de spelers geen tijd om te herstellen. Maar ieder seizoen komen er weer statements voorbij en er verandert toch niets. We moeten ons aanpassen en hopen dat de spelers niet geblesseerd raken.”

Welke Premier League-ploeg maakt vooralsnog de beste indruk? “Ieder jaar is anders, we zullen moeten zien. Jullie weten hoe ik daarover denk. Het draait om de volgende wedstrijd en ik denk niet aan andere omstandigheden.”

Verdien 1.61 keer je inleg als City de Premier League wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Wordt City dit seizoen kampioen?

  • Ja
  • Nee
56+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie