‘Kop van jut vertrekt zeker bij Feyenoord’

Foto: ‘Kop van jut vertrekt zeker bij Feyenoord’

Feyenoord sloot gisteravond de groepsfase van de Conference League af met een 2-1 zege op Maccabi Haifa. Daardoor mochten de Rotterdammers nog maar weer eens een winstpremie van 500.000 euro bijschrijven.

Clubwatcher Martijn Krabbendam meldt dat de totale opbrengst van het Europese toernooi voor Feyenoord nu al op ruim 7,3 miljoen euro staat. “Elke euro is natuurlijk meegenomen. Ze krijgen vijf ton voor deze overwinning. Dan heeft het Europese voetbal ook wel wat opgeleverd. Plus geen vuurwerk en geen boetes. De trappen waren ook helemaal vrij”, lacht Krabbendam, van Voetbal International. “Wat dat betreft is de financieel directeur de grote winnaar van de avond.”

Hoewel veel nieuwe namen het gisteren prima deden, verwacht Krabbendam niet opeens wijzigingen in de vaste basiself. “Dessers klopt natuurlijk al heel lang aan de deur, maar hij kan kloppen zolang hij wil zolang Bryan Linssen daar loopt. Dat is de topscorer van Nederland, die prima functioneert, dus dat is voor hem lastig. Zelfde geldt voor Reiss Nelson. Moet je Sinisterra dan eruit halen? Die is geloof ik bij vijftig of zestig procent van de doelpunten betrokken. Dat wordt lastig, maar als invallers heb je wel twee spelers die iets anders kunnen brengen. Dat is wel wat je als trainer graag wil.”

Diemers en Teixeira

Op het middenveld stonden twee spelers die in januari juist weg mogen: Mark Diemers en Joao Teixeira. “Dat zal gaan gebeuren en in het geval van Diemers zeker. Hij was van de zomer al bijna weg toen een blessure roet in het eten gooide. Hij was eigenlijk al akkoord met een club uit Duitsland om daar te gaan spelen. Diemers moest herstellen en revalideren. Hij heeft nu twee assists op rij. Dat is voor hem prettig en hij heeft zich kunnen tonen. Nu kan hij op zoek naar zijn volgende uitdaging. Diemers heeft een jaar hier gespeeld. Hij heeft het naar behoren gedaan en is eruit gepikt als een soort kop van jut. Hij heeft naar zijn mogelijkheden gespeeld bij Feyenoord”, aldus Krabbendam tot slot.

Wint Feyenoord de Conference League? Zeventien keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Feyenoord gaat de Conference League winnen

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
298+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie