“We hadden De Ligt bijna naar München gebracht”

Foto: “We hadden De Ligt bijna naar München gebracht”

Matthijs de Ligt verruilde Ajax medio 2019 voor Juventus. Het is bekend dat de Oranje-international meerdere opties had, maar nu blijkt ook Bayern München een serieuze poging te hebben gedaan.

In gesprek met SPORT1 spreekt zaakwaarnemer Mino Raiola zich uit over de Nederlander. “Weten jullie eigenlijk dat we De Ligt bijna naar München hadden gebracht?”, zo vraagt hij het Duitse medium. “We hadden zeer goede gesprekken. Helaas werd het uiteindelijk niets.”

De Ligt koos uiteindelijk voor Juventus. Inmiddels zit de centrale verdediger in zijn derde contractjaar bij de Italiaanse topclub, maar het is onzeker of hij daar na dit seizoen blijft. Naar verluidt kan hij medio 2022 voor een vastgestelde transfersom een volgende stap maken.

Pogba

De Ligt is niet de enige cliënt waar Raiola in 2022 mee aan de slag gaat. Paul Pogba heeft een aflopend contract bij Manchester United. “We hebben veel aanbiedingen, ook voor een contractverlenging. We gaan zien wat het beste is”, zo laat de spelersmakelaar weten.

Is Bayern ook een optie voor Pogba? “Van Bayern hebben we niets gehoord, maar misschien komt dat morgen. In Duitsland kan alleen Bayern Pogba betalen. Binnen twee maanden weten we meer”, aldus Pogba. Vanaf januari mag kamp-Pogba officieel onderhandelen met geïnteresseerde clubs.

Wint Bayern van Mainz? Win 1.20 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Was dat een betere optie geweest?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
38+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie