PSV haalt opgelucht adem voorafgaand aan Real Sociedad-uit

Foto: PSV haalt opgelucht adem voorafgaand aan Real Sociedad-uit

PSV staat donderdagavond een belangrijke wedstrijd te wachten. De club neemt het in de Europa League namelijk op tegen Real Sociedad dat nog altijd hoopt op het bereiken van de volgende ronde. Dan moet het echter wel voorbij PSV komen, dat voorafgaand aan het duel opgelucht ademhaalde.

De ploeg van Roger Schmidt leek vorige maand af te stevenen
op een vervolg in de Conference League, maar niets was minder waar. De Duitser kreeg zijn team weer aan de praat en slaagde erin om de tweede plaats in de poule te bemachtigen. Met een voorsprong op Real Sociedad heeft het aan een gelijkspel genoeg, maar eenvoudig gaat die uitdaging niet worden.

De oefenmeester is daarom druk op zoek naar ervaring in zijn team. Het zal hem daarom zeer goed uitkomen dat hij weer kan beschikken over
Mario Götze. De aanvallende middenvelder kampte de afgelopen weken met een blessure, maar is naar verluidt op tijd hersteld voor de wedstrijd in de Europa League. Het lijkt een zege te zijn voor PSV.

Ervaring Götze

Götze liet dit seizoen met al zijn ervaring al ruimschoots
zien van cruciaal belang te kunnen zijn voor zijn ploeg. Met zijn ervaring bij Borussia Dortmund en het Duitse nationale team weet hij hoe het is om belangrijke wedstrijden te spelen. Schmidt hoopt dat hij zijn teamgenoten hierin mee kan trekken, zodat PSV de volgende ronde veiligstelt.

Sluit PSV het duel met Real Sociedad winnend af? Grijp 4.20 keer je inleg bij bet365!

Bereikt PSV de volgende ronde van de Europa League?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
159+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie