Reputatie op het spel: “Exit-moment voor Fraser”

Foto: Reputatie op het spel: “Exit-moment voor Fraser”

Henk van Stee is per direct vertrokken als technisch directeur van Sparta Rotterdam. De toekomst van trainer Henk Fraser hangt daardoor aan een zijden draadje, maar de journalisten van RTV Rijnmond worden het daar niet over eens.

Anton Slotboom kan zich goed voorstellen dat Fraser voor opstappen kiest. “We hebben het nu over een uitgebreider takenpakket voor Fraser, terwijl we niet eens weten of hij wel wil blijven. Ik kan me voorstellen dat dit wel hét exit-moment is voor Fraser als je je reputatie wil redden”, zo stelt de journalist in een speciale podcast van het regionale medium.

Daar voegt Slotboom als argumentatie aan toe: “Want als het fout gaat in de winterstop qua transfers, wat zomaar zou kunnen, en je degradeert… is dat toch wel een smetje op zijn blazoen waar hij niet zoveel aan kan doen. Want hij heeft geschreeuwd om beter materiaal.”

Klus afmaken

“Weglopen is ook een smetje op je blazoen”, countert collega Ruud van Os. “Ik ben ervan overtuigd dat Henk Fraser dat niet doet. Ik denk niet dat hij een groep van 24 man waar hij zijn ziel en zaligheid in heeft gestopt zomaar in de steek gaat laten. Hij wil deze klus afmaken. Stel dat Sparta Mo Allach van RKC Waalwijk als nieuwe technisch directeur weet te strikken, een maatje van Fraser. Misschien dat Henk dat wel voorstelt.”

Van Stee heeft besloten om Sparta te verlaten vanwege een verschil van inzicht. Fraser liet al meermaals weten dat hij voor het blok komt te staan als de directeur daadwerkelijk zou vertrekken.

Degradeert Sparta? Win 2.87 keer je inleg bij bet365!

Moet Fraser vertrekken?

  • Ja
  • Nee
70+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie