‘Ajax blundert met wintertransfers’

Foto: ‘Ajax blundert met wintertransfers’

Er gaat in de aankomende winterstop wel wat veranderen bij Ajax. De Amsterdammers proberen David Neres namelijk te lozen en willen Steven Bergwijn (op huurbasis) binnenhalen als zijn vervanger. Maar is dit wel een verbetering?

Journalist Freek Jansen van Voetbal International vertelt in het programma Voetbalpraat: “Hij werd hiervoor een beetje gecombineerd met Neres. Dat hij de ideale upgrade zou zijn als je Neres in de winter kunt verkopen. Je gaat er kwalitatief op vooruit als je Bergwijn dan kan huren.”

“Denk je dat echt?”, reageert zijn tafelgenoot Kenneth Perez. “We hebben Neres ook op andere manieren gezien dan dit seizoen. Je kent Bergwijn toch ook?” Jansen vindt dat Neres ‘ver is weggevallen’ en presentator Milan van Dongen voegt daaraan toe dat Bergwijn beter in vorm is. Perez: “Omdat hij bij Oranje scoorde? Hij speelt nooit bij Tottenham Hotspur, dus we kunnen het niet beoordelen.

‘Bergwijn overbodig’

“Je kan niet op basis van een lange reeks wedstrijden zien waar hij nu staat”, gaat de Deen verder. “Tegen Noorwegen maakte hij (voor Oranje, red.) een super belangrijk doelpunt, daar niet van. Hij is meer een harde werker geworden. Neres is iemand die in de kleine ruimte heel nuttig kan zijn. Hij zit nu alleen ver achter Antony. Ze zijn wel vrienden, met dat springen (als doelpuntenviering, red.) en al dat gedoe. Maar je speelt niet, dus dat zal ook wel wat met hem gedaan hebben. En Berghuis kan ook nog op die positie spelen. Dus ik vind Bergwijn best wel overbodig.”

Scoort Neres vanavond tegen Sporting Portugal? De odd is 2.37!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Heeft Perez gelijk?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1094+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie