‘Verrassende samenwerking Zidane en Wenger bij grootmacht’

Foto: ‘Verrassende samenwerking Zidane en Wenger bij grootmacht’

Zinédine Zidane nam vorige zomer opnieuw afscheid van Real Madrid en ging voorlopig nog nergens aan de slag. Maar de Fransman wordt wel bij heel wat clubs genoemd. Zo zou hij onlangs nog een aanbod van Manchester United afgewezen hebben om er Ole Gunnar Solskjaer op te volgen, maar ook elders blijft zijn naam vallen. 

Een andere club waar Zidane nadrukkelijk naar voor geschoven wordt als nieuwe trainer, is Paris Saint-Germain. Mauricio Pochettino blijft in Parijs onder vuur liggen omdat hij er niet in slaagt zijn vedetten samen te laten schitteren, terwijl de Argentijn ook de voornaamste optie lijkt om volgend seizoen trainer van United te worden. In de Franse pers gingen al nadrukkelijke geruchten dat PSG al gesprekken gevoerd heeft met Zidane om hem op te volgen. 

Maar mogelijk zal Zidane straks niet alleen zijn intrede maken in het Parc des Princes. Foot Mercato meldt dat PSG ook nog steeds hoopt om Arsène Wenger naar Parijs te kunnen lokken. De legendarische ex-trainer van Arsenal zou moeten toetreden tot de sportieve directie, nadat PSG de voorbije jaren al een paar keer tevergeefs probeerde om hem te overtuigen. 

Superduo

De komst van Zidane zou Wenger echter kunnen overtuigen om eindelijk in te gaan op de Parijse avances, want de twee zouden naar verluidt zeer graag samenwerken. Mogelijk kan PSG straks dus zijn toekomst in handen leggen van een zeer prestigieus duo, wat naast Pochettino ook slecht nieuws zou betekenen voor Leonardo. De Braziliaanse ex-speler zou in dat geval wellicht moeten opstappen als sportief directeur.

Legt PSG beslag op de Champions League? 7x je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Zidane en Wenger een superduo?

  • Lijkt me zeker
  • Nah…
111+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie