‘Lionel Messi is er he-le-maal klaar mee’

Foto: ‘Lionel Messi is er he-le-maal klaar mee’

Lionel Messi werd als een soort verlosser binnengehaald door Paris Saint-Germain, maar eigenlijk valt de kleine Argentijn vooralsnog een beetje tegen in het Parc des Princes. Dat komt door oefenmeester Mauricio Pochettino, lijkt de superster zelf te vinden.

Althans… volgens L’Équipe heeft de aanvaller schoon genoeg van de ‘bemoeienis’ van zijn coach. Pochettino blijft maar zoeken naar een manier om ál zijn supersterren op te stellen, zónder de balans in zijn team te verliezen… 

Het bovengenoemde dagblad weet dat Messi twijfelt of dit wel gaat lukken. Tot nu toe vallen er immers elke wedstrijd weer flinke gaten op het veld. De trainer blijft ook maar schuiven met zijn middenveld en voorhoede, hij heeft nog niet één keer vastgehouden aan dezelfde opstelling.

‘Messi háát spelopvatting’

Ook Messi staat de ene week in de spits, waar hij de andere week als nummer 10 dient te fungeren. De laatste tijd wordt hij weer op de rechterflank geposteerd en volgens L’Équipe balen de Argentijn én zijn entourage daarvan. Als laatste zou de Gouden Bal-winnaar ook nog eens balen van de spelopvatting die Pochettino hanteert. Paris Saint-Germain zakt in de regel in en mikte op de counter, waarbij Kylian Mbappé natuurlijk goed tot zijn recht komt. Messi heeft de laatste jaren juist aan snelheid ingeboet.

Dat het nog niet crescendo gaat met de superster is wel duidelijk: in de Ligue 1 maakte hij 686 minuten, waarin hij tot 35 doelpogingen en slechts één schamel goaltje kwam.

Scoort Messi dinsdag tegen Club Brugge? Pak 1.61 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Wordt het nog wat met Messi bij PSG?

  • Ja
  • Nee
1447+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie