Fabrizio Romano meldt groot Ajax-transfernieuws

Foto: Fabrizio Romano meldt groot Ajax-transfernieuws

Bij Ajax bereid men zich momenteel voor op het Champions League-duel met Sporting CP, ook al staat er behoudens geld en de eer niets meer op het spel in die wedstrijd. Ondertussen blijven er ook de nodige transfersoaps door borrelen in Amsterdam.

Zo meldt transfergoeroe Fabrizio Romano vandaag op Twitter dat er nog altijd een vierjarig contract voor André Onana bij Inter Milan klaarligt. De laatste dagen werd ook oude liefde FC Barcelona plots weer aan de Kameroener gelinkt, maar Inter ligt nog altijd op pole-position. Er zou zelfs al een verbaal principeakkoord bereikt zijn.

‘Tijd om de deur te sluiten’

De zaak-Onana is al maandenlang een etterende wond in de Arena, nu de goalie niet bij wil tekenen ondanks alle loyaliteit van de club tijdens zijn maandenlange dopingschorsing. Vorige maand mocht Onana eens keepen, tegen Besiktas. Daarna zei hij over zijn toekomst, op RTL: “Hoe ga ik dit zeggen? Als je een deur opent, moet je hem ooit ook weer sluiten. Misschien is voor mij de tijd gekomen om te vertrekken.”

Dat hij al akkoord zou zijn met Inter weersprak de sluitpost toen nog. “De media menen mij te moeten informeren over mijn eigen leven, come on. Of ik een akkoord heb met een andere club? Ik heb nu nog een contract bij Ajax. Het is bullsh*t.” Maar volgens Fabrizio Romano is het dus wel degelijk nagenoeg uitgemaakte zaak dat hij naar Milaan transfereert.

Verdien 21 keer je inleg als Ajax de Champions League wint!

Inter is de juiste club voor Onana

  • Eens
  • Oneens
945+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie