‘Feyenoord heeft grote troef in handen’

Foto: ‘Feyenoord heeft grote troef in handen’

Feyenoord heeft zondagavond met 5-0 gewonnen van Fortuna Sittard. Guus Til was andermaal van grote waarde in De Kuip en daarmee blijft de vraag overeind of hij behouden kan worden.

Til maakte tegen de Limburgers al zijn zestiende goal voor Feyenoord. Een prachtig aantal voor een middenvelder. “Die goals heeft hij op zijn naam geschreven in 29 wedstrijden sinds 22 juli en daarmee haalt hij een gigantisch rendement gelet op het geld wat Feyenoord aan hem kwijt is voor een jaartje huren van Spartak Moskou”, zo weet het medium.

De Rotterdammers zullen vermoedelijk graag door willen met Til. Er lonkt evenwel een voordeel. “Het zal niet makkelijk worden om hem aan het eind van het seizoen voor een ’prikkie’ over te nemen van de Russen, maar dat Til het naar zijn zin heeft in Rotterdam is een understatement.”

Loopwonder

De Telegraaf besluit: “De groei van Feyenoord als team wordt vooral veroorzaakt door beter en meer aanvallend voetbal. Toch is juist in het geval van Til het etiket ’loopwonder’ wel op zijn plek. De oud-speler van AZ is zowel in balbezit als bij balverlies een meerwaarde, terwijl hij in sommige fases van de wedstrijd niet direct in het oog springt.”

Til ligt nog tot medio 2024 vast bij Spartak Moskou. Na een moeizame periode in Rusland en SC Freiburg zullen de clubs mogelijk niet in de rij staan, dus dat lijkt nog een extra voordeel te zijn.

Wint Feyenoord van Maccabi Haifa? Win 1.53 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Blijft Til bij Feyenoord?

  • Ja
  • Nee
403+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie