Rangnick wint bij United-debuut, Tottenham haalt uit

Foto: Rangnick wint bij United-debuut, Tottenham haalt uit

Ralf Rangnick heeft zijn eerste wedstrijd als manager van Manchester United gewonnen. De Duitser zag zijn nieuwe ploeg moeizaam winnen van Crystal Palace: 1-0.

Door papierwerk mocht Rangnick de afgelopen duels nog niet op de bank plaatsnemen, maar voor de ontmoeting met Palace kreeg hij groen licht. De opvolger van Ole Gunnar Solskjaer zag zijn team heel aardig spelen in de eerste helft. Doelman Vicente Guaita werd op de proef gesteld door de Portugezen Cristiano Ronaldo en Bruno Fernandes, waarbij eerstgenoemde als winnaar uit de strijd kwam. Aan de andere kant was David de Gea overigens óók belangrijk.

Crystal Palace leek het debuut van Rangnick te verstoren. De 0-0 stand bleef lang op het scorebord staan, maar dertien minuten voor tijd lukte het de Braziliaan Fred dan toch om de ban te breken. Hij kreeg de bal net buiten het strafschopgebied en schoot de bal op schitterende wijze in de verre bovenhoek: 1-0. Donny van de Beek mocht daarna nog even invallen.

Tottenham haalt uit

Tottenham Hotspur kwam zondagmiddag eveneens in actie. De ploeg van de Italiaanse manager Antonio Conte rekende simpel af met laagvlieger Norwich City: 3-0.

Lucas Moura zorgde na tien minuten spelen al voor de 1-0 door de bal schitterend achter doelman Tim Krul te werken. Oud-Ajacied Davinson Sánchez zorgde vanuit een hoekschop voor de 2-0, waar Heung-Min Son in het slotkwartier de derde treffer voor zijn rekening nam.

Tottenham komt met 25 punten terecht op de vijfde positie, één punt boven de nummer zes Manchester United. Arsenal staat zevende.

Wedden op Premier League-duels? Maak een bet365-account aan en win!

Gaat United in de topvier eindigen?

  • Ja
  • Nee
12+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie