‘Frenkie de Jong-bod zorgt voor ongeloof’

Foto: ‘Frenkie de Jong-bod zorgt voor ongeloof’

Manchester United heeft voor ongeloof gezorgd bij FC Barcelona. De Engelse topclub zou Frenkie de Jong voor een fooi willen ophalen uit Catalonië.

De Oranje-international geldt al enige tijd als de gedroomde aanwinst van Manchester United. Gezien de financiële problemen van Barcelona zouden de Britten voor zo’n 55 miljoen euro willen toeslaan, zo weet El Nacional. In 2019 betaalden de Catalanen inclusief bonussen nog 86 miljoen euro voor De Jong.

In Barcelona heeft men dan ook de slappe lach gekregen na het nieuws uit Manchester. De La Liga-grootmacht wil hem sowieso niet onder de zeventig miljoen euro verkopen, maar de uiteindelijke vraagprijs ligt vermoedelijk nóg hoger gelet op zijn waarde voor de ploeg van Xavi Hernández.

Twijfel

Xavi was afgelopen vrijdag nog resoluut: De Jong is in 2022 onverkoopbaar. Volgens het Spaanse medium moet de trainer van Barcelona echter rekening houden met slecht nieuws. President Joan Laporta voelt zich mogelijk genoodzaakt om akkoord te gaan gelet op de financiële chaos bij de club.

Er is sprake van een enorme schuldenlast in Barcelona. Er zijn al wel forse maatregelen getroffen, maar de clubleiding zal naar verluidt niet zomaar ‘nee’ kunnen zeggen tegen bedragen van die orde.

Scoort Frenkie tegen Bayern? Win 7,5 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet Barcelona meewerken?

  • Ja
  • Nee
2436+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie