‘Dit sloeg helemaal nergens op!’

Foto: ‘Dit sloeg helemaal nergens op!’

SC Cambuur ging vandaag met maar liefst 1-6 ten onder tegen Vitesse in het eigen Cambuur Stadion en vooral de 1-5 van Loïs Openda kwam op het conto van de blunderende doelverdediger Sonny Stevens: “Dramatisch.”

Zo noemde de keeper zijn optreden (en het optreden van zijn team) tegen de Arnhemmers. “Dat sloeg helemaal nergens op”, ging hij verder ten overstaan van ESPN. “Ik denk dat ik al met de volgende actie bezig ben, dat ik ‘m al in wilde gooien. Ik weet niet wat ik doe, eigenlijk. Die bal stuit tegen mijn borst en is weg. Heel, heel slecht. We zijn vandaag ver door de ondergrens gezakt en ik zat daar zelf nog net even onder.”

Hij moest in totaal dus zes keer vissen: “Dat zijn veel te veel tegengoals, natuurlijk. We wisten van tevoren wel dat we niet iedere wedstrijd gingen winnen, maar 1-2 of 1-3 had wel wat mooier gestaan dan 1-6.”

‘Dan zijn interviews leuker’

Door ziekte zat oefenmeester Henk de Jong niet in de dug-out van Cambuur, Pascal Bosschaart nam de honneurs waar: “Vorig jaar gebeurde dat ook al eens en toen wonnen met 7-2 van Almere City. Dan is het wat leuker om een interview te geven dan vandaag. Een verklaring is heel makkelijk: wij waren niet goed genoeg en Vitesse was gewoon te goed voor ons. Dat gebeurt een keer. Deze nederlaag komt hard aan, maar volgende week moeten we er weer staan.”

Op wedstrijden van SC Cambuur inzetten doe je natuurlijk bij bet365!

Dramatisch?

  • Kun je wel stellen
  • Vind ik niet
64+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie