‘Joël Drommel ontwikkelt zich helemaal niet’

Foto: ‘Joël Drommel ontwikkelt zich helemaal niet’

Oud-doelverdediger Ronald Waterreus is bepaald niet onder de indruk van de verrichtingen van Joël Drommel bij PSV. Afgelopen zondag ging de goalie nog in de fout tijdens het duel tussen zijn werkgever en sc Heerenveen, waardoor het 1-1 werd.

In gesprek met de NOS vertelt Waterreus: “Ik hoor trainer Roger Schmidt heel nadrukkelijk zeggen dat hij tevreden is over de ontwikkeling van Drommel. Nou, dat kan ik me niet voorstellen, want die is er niet…”

“Het houdt nog niet echt over”, vindt de oud-goalie. “Het is niet slecht, maar ook niet heel goed. Hij straalt ook weinig energie uit; je wordt er niet bang van. Maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen: zo makkelijk is het ook niet, weet ik uit ervaring.”

‘Drommel zal mij haten’

Johan Derksen zei onlangs bij Veronica Inside over de PSV-keeper: “Die jongen, Drommel, die zal mij haten. Dat begrijp ik best. Als je voetballer bent en iemand op televisie telkens zegt dat je een slechte keeper bent. Die jongen kan er niks aan doen. Het is PSV dat die fout weer heeft gemaakt.”

Drommel is een aardige keeper voor FC Twente, Heracles Almelo of sc Heerenveen”, oordeelde de voormalige hoofdredacteur van Voetbal International. “Hij is gewoon geen topper. En dan wordt-ie ook nog een geselecteerd voor het Nederlands elftal. Het is een gemaakte keeper. Moet je eens kijken hoeveel keer in een seizoen hij een tegengoal om de oren krijgt door een persoonlijke fout.”

Houdt Drommel wél de nul tegen FC Utrecht? Verdien 2.20 keer je inleg!

Ben jij het met Waterreus eens?

  • Ik wel
  • Ik niet
98+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie