‘Feyenoord gaat cashen met transfer’

Foto: ‘Feyenoord gaat cashen met transfer’

Luis Sinisterra was de grote man bij Feyenoord tegen Heracles Almelo, maar oefenmeester Arne Slot vindt dat de Colombiaanse aanvaller nóg beter kan. Het moet allemaal wat constanter worden bij de vleugelspits, aldus de coach.

In het Algemeen Dagblad komt hij aan het woord: “Als je een grote speler bent of wilt zijn, moet je bijna structureel het verschil maken voor jouw elftal. Ik zie nu nog wedstrijden waarin hij het verschil niet maakt. Dan heb ik het niet over wekelijks scoren, maar wél over van toegevoegde waarde zijn.”

Na Heracles-thuis (2-1, twee goals van Sinisterra) trok Slot de vergelijking met Steven Berghuis. De coach vindt dat zijn ‘pupil’ op het qua mate van beslissend zijn in wedstrijden die kant op moet: “Het is nog te vaak zo dat als hij de derde wedstrijd in acht dagen speelt, hij nog niet hetzelfde fysieke niveau heeft als in de twee wedstrijden daarvoor. Of dat tegen Fortuna ook een probleem kan zijn? Er zat nu een extra dag rust tussen ten opzichte van het schema verleden week.”

Verkoop in zomer 2022

Technisch directeur Frank Arnesen wrijft zich alvast in de handen: Feyenoord kan wel een grote transfer gebruiken en de marktwaarde van Sinisterra (op dit moment elf miljoen euro) loopt meer en meer op. Voor de Colombiaan is het echter wél belangrijk om fit te blijven: “Ik vind dat hij een verschilmaker voor ons is. Maar dan moet hij wel fris zijn.”

Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam noemde de buitenspeler onlangs ‘de belangrijkste Feyenoorder’: “Als hij niet meedoet, wordt het wel heel erg veel breien. Met Sinisterra ben je ervan verzekerd dat er in ieder geval een tegenstander wordt uitgespeeld, dat er ruimtes komen en dat een tegenstander toch anders verdedigt dan als hij er niet bij is.”

Maakt Sinisterra een goaltje tegen Fortuna Sittard? De odd is liefst 3.20!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Gaat Feyenoord cashen?

  • Dat denk ik wel
  • Nee…
540+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie