Telegraaf: ‘Opmerkelijke uitspraak Schmidt’

Foto: Telegraaf: ‘Opmerkelijke uitspraak Schmidt’

PSV wil dit weekend de zure nasmaak van de 1-1 remise tegen sc Heerenveen weg gaan spoelen, Op de vooruitblikkende persconferentie merkte De Telegraaf een ‘opmerkelijke uitspraak’ op bij de Duitse coach Roger Schmidt.

De krant schrijft namelijk: “Schmidt deed vrijdagmiddag bij de persconferentie voor de wedstrijd tegen FC Utrecht een opmerkelijke uitspraak. De Duitser zei dat je soms meer waarde moet hechten aan de performance dan aan het resultaat. Zo stopte hij de teleurstelling voor het 1-1 gelijke spel van vorige week bij Heerenveen weg.”

De PSV-coach zei op het persmoment: “Natuurlijk zorgt dat gelijke spel in Friesland voor de nodige frustraties, want we wilden er een perfecte week van maken. We deden het niet goed in de afwerking. Dat neemt niet weg dat we de laatste week een goed niveau halen, dat er veel beweging zit in de ploeg en dat we vaak voor de goede oplossingen kiezen. Daar ben ik heel tevreden mee.”

Vol schema

Voor de Eindhovenaren wacht nog een blok van zes duels tot aan de winterstop. Zo wacht donderdag Real Sociedad-uit, een beslissend duel in de Europa League. Daarna zijn NEC en RKC Waalwijk (beiden uit) opponenten in de Eredivisie, gevolgd door thuis tegen Go Ahead Eagles. Tussendoor komt ook nog Fortuna Sittard voor de KNVB Beker op bezoek in het Philips Stadion. “We hebben iedereen nodig in die belangrijke weken”, weet Schmidt, die Noni Madueke, Jordan Teze en Cody Gakpo terug in de wedstrijdselectie heeft tegen FC Utrecht.

Behaalt PSV een overwinning tegen FC Utrecht? Grijp 1.50 keer je inzet!

Zie jij PSV nog altijd als titelkandidaat?

  • Ja
  • Nee, ik niet meer zo..
217+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie