Rangnick trekt meteen keiharde United-conclusie

Foto: Rangnick trekt meteen keiharde United-conclusie

Manchester United heeft een falend transferbeleid gehanteerd de afgelopen jaren. Die conclusie trekt de nieuwe interim-manager Ralf Rangnick, die daarmee aan wil werken.

Rangnick stelt dat het United-DNA is vergeten. “Het is niet ongebruikelijk dat de club na een lange succesvolle periode een nieuw pad moet vinden”, zo stelt de Duitse trainer annex bestuurder vast. “De club heeft geen continuïteit gehad met het aantrekken van nieuwe spelers. In de toekomst delen de bestuursleden en ik dezelfde mening.”

Rangnick weet niet of United in januari al gaat toeslaan. “We hebben nog niet gesproken over nieuwe spelers. Dit is het moment om eerst de huidige selectie goed te leren kennen. Spelers hebben we genoeg. Misschien dat er na kerst een tijd komt om te praten over mogelijke transfers in de winter, maar in mijn ogen is dat niet de juiste periode voor duurzame transfers.”

Van de Beek in de wachtkamer

De toekomst van Donny van de Beek blijft in ieder geval onzeker. De 24-jarige Nederlander heeft de afgelopen anderhalf jaar vooral de bank warm mogen houden, maar het moet blijken of Rangnick wel een beroep op hem doet. Zelf houdt de oud-Ajacied rekening met een winters afscheid uit Manchester, al dan niet definitief.

Wint United van Palace? Win 1.50 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
44+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie