‘Ziyech onder bizarre voorwaarde naar Barcelona’

Foto: ‘Ziyech onder bizarre voorwaarde naar Barcelona’

Chelsea is niet van plan om Hakim Ziyech zomaar naar FC Barcelona te laten gaan. Het Spaanse SPORT schrijft dat de Premier League-club een hoogst opmerkelijke voorwaarde heeft gesteld.

Chelsea gaat aan kop in de Premier League, maar hoopt ook tot het einde mee te blijven doen in de Champions League. FC Barcelona is ook nog actief in het miljoenenbal. De Londenaren zien het naar verluidt niet zitten om een directe concurrent te versterken in de persoon van Ziyech.

Europa League

Om die reden kijkt Chelsea volgende week woensdag gespannen mee. FC Barcelona speelt dan in de Champions League tegen Bayern München. Mocht dat duel tegenvallend verlopen, dan dreigt Benfica als nummer twee door te gaan en moet de ploeg van Xavi Hernández verder in de Europa League.

Naar verluidt ziet Chelsea meer heil in een uitleenperiode van Ziyech indien Barcelona na de winterstop in de Europa League verder moet. Overigens is het niet uitgesloten dat de Marokkaans international alsnog naar Camp Nou verkast als Barça zich wel kwalificeert voor de volgende CL-ronde, maar sowieso neemt men pas een beslissing ná de trip aan München.

Ziyech is geen vaste waarde bij Chelsea. De oud-speler van Ajax viel ook woensdagavond in tegen Watford, maar werd wel matchwinnaar (1-2).

Scoort Ziyech ook tegen West Ham? Win 3.25 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Verstandig van Chelsea?

  • Ja
  • Nee
341+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie