‘Nieuwe Berghuis van Feyenoord kan en moet beter’

Foto: ‘Nieuwe Berghuis van Feyenoord kan en moet beter’

Feyenoord won gisteren met 2-1 van Heracles Almelo. Het verliep allemaal behoorlijk moeizaam, maar dankzij twee goals van Luis Sinisterra bleven de punten in Rotterdam.

De Colombiaan leek al eerder de score te openen, maar zijn openingsgoal werd afgekeurd wegens een vermeende overtreding van Alireza Jahanbakhsh in de aanval richting die goal. Clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International reageert: “Feyenoord draaide de wedstrijd nog om, dan moet je de punten in de tas stoppen en het er niet meer te veel over hebben.”

Helpt Sinisterra Feyenoord aan de titel?

Dankzij de driepunter staat Feyenoord nu tweede in de Eredivisie. Betreft met name Sinisterra ziet Krabbendam wel nog voldoende verbeterpunten. “Sinisterra laat wel eens wat lopen, maar hij maakt wel het verschil. De hoop is dat Sinisterra nog bepalender kan worden voor Feyenoord en elke wedstrijd beslissend kan zijn, hij moet naar het niveau van Steven Berghuis. Het moet beter en het kan beter”, aldus Krabbendam tot slot.

Coach Arne Slot sprak al woorden in dezelfde strekking: “Hij kan beter. Ik zou willen dat hij vaker zo beslissend is als vanavond (gisteravond, red.) Tot voor kort hadden we hier een speler lopen die dat had (Steven Berghuis, red.). Luis is niet zo ver, maar kan wel zo’n speler worden.”

Wordt Feyenoord kampioen? 5.5x je inleg bij bet365!

Sinisterra kan van niveau Berghuis worden

  • Eens
  • Oneens
284+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie