Zlatan cryptisch: “Nu moet ik het ook wel doen”

Foto: Zlatan cryptisch: “Nu moet ik het ook wel doen”

Zlatan Ibrahimovic vierde in oktober zijn veertigste verjaardag, maar dat betekent niet dat de aanvaller al denkt aan stoppen. Sterker nog: de kans is aanzienlijk dat hij nog een seizoen langer doorgaat in Italië.

De Zweedse centrumspits bewijst sinds zijn terugkeer in de winter van 2020 dat hij nog altijd het niveau van de Serie A aan kan. AC Milan profiteert van het hoge niveau van Ibrahimovic, waardoor de club hoopt dat hij deze langer trouw blijft. Die kans is sinds woensdagavond toegenomen.

Ibrahimovic stelde in het verleden als voorwaarde dat hoofdtrainer Stefano Pioli langer bij de club actief blijft. Het tweetal kan goed met elkaar opschieten en Ibrahimovic ziet het niet zitten om onder een nieuwe oefenmeester aan het werk te gaan. Aangezien de verlenging met Pioli rond is, kijkt de club in de richting van de Zweed. “Nu hij dat heeft gedaan, moet ik het ook wel doen”, stelde de aanvaller bij Sky.

Tevreden Zlatan

De veteraan benadrukt dat hij nog altijd goed in zijn vel zit in Italië. “Ik heb nog altijd veel plezier in het spelletje. Pioli heeft iets moois neergezet. Zijn verlenging is hem dan ook gegund. Door hem en mijn ploeggenoten heb ik veel plezier in het spelletje. Zij laten mij goed voelen.”

Maakt Ibrahimovic de openingstreffer tegen Liverpool? Profiteer van een odd van 4.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet Ibrahimovic nog een jaar langer doorgaan?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
24+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie