Koeman beëindigt trainersloopbaan: “De tijd is gekomen”

Foto: Koeman beëindigt trainersloopbaan: “De tijd is gekomen”

Erwin Koeman zet een punt achter zijn lange trainersloopbaan. De oefenmeester stapt wegens onbekende redenen op bij Beitar Jeruzalem en dat was direct zijn laatste klus.

Koeman hoefde niet bij de club te vertrekken, maar kwam naar eigen zeggen zelf tot de conclusie dat het beter was om een punt achter zijn carrière te zetten. “Ik wilde graag door, maar dat gaat niet vanwege persoonlijke omstandigheden”, laat Koeman weten op de clubwebsite. “De tijd is gekomen om te stoppen als trainer.”

“De voorzitter heeft mijn beslissing geaccepteerd”, vervolgt Koeman zijn betoog. “Toen ik bij deze club arriveerde, werd ik er meteen verliefd op. De mensen die hier werken, hebben het beste met de club voor. Ik blijf altijd fan van deze club en jullie verdienen het beste.”

Lange loopbaan

De Nederlander begon in 2001 als assistent trainer bij PSV, waarna hij RKC Waalwijk, Feyenoord, Hongarije, FC Utrecht, FC Eindhoven en weer RKC Waalwijk onder zijn hoede nam. Vervolgens ging het weer samenwerken met zijn broer Ronald en werkte hij bij Southampton en Everton. De laatste jaren was hij actief bij Fenerbahce, Oman en Beitar Jeruzalem.

Stapt RKC Waalwijk tegen NEC winnend van het veld af? Profiteer van een odd van 2.80!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Keert Ronald Koeman nog terug in het profvoetbal?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
342+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie