‘Manchester United zag in Van de Beek vrijwel direct miskoop’

Foto: ‘Manchester United zag in Van de Beek vrijwel direct miskoop’

Manchester United wist vlak na het aantrekken van Donny van de Beek al dat de middenvelder niet ging slagen in de Premier League. Dat schrijft ESPN naar aanleiding van verschillende bronnen.

De Nederlander maakte in de zomer van 2020 de overstap naar Manchester, maar bleek in de Premier League niet gelukkig te zijn. Volgens het medium had de club al snel door dat de Oranje-international het tempo van de Engelse competitie niet aankon en daardoor veel op de bank zou moeten plaatsnemen.

Binnen de technische staf was de vergelijking met Henrikh Mkhitaryan snel gelegd. De Armeniër deed het uitstekend bij Borussia Dortmund, maar bleek bij Manchester United niet in staat om het hoge niveau vast te houden. Het resulteerde in een overstap naar Arsenal, terwijl hij inmiddels voor AS Roma uitkomt.

Hoop op nieuwe kansen

Ondanks de slechte periode van Van de Beek hoopt de Nederlander onder de interim-hoofdtrainer Ralf Rangnick nieuwe kansen te krijgen in het eerste team. Mocht hij deze maand wederom weinig tot niet in actie komen, dan lijkt de kans groot dat hij deze winterstop aandringt op een vertrek uit Manchester.

Maakt Van de Beek de openingstreffer tegen Arsenal? Pak 19 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Van de Beek nog slagen bij Manchester United?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
132+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie